ervaringsgerichte persoonlijke & professionele ontwikkeling 

Trainingen
Drama en dramatherapie bieden een goede basis voor bijeenkomsten die gericht zijn op sociale interactie en samenwerking. Zo is het mogelijk om Emodus te benaderen voor bijvoorbeeld:
- trainingsacteerwerk,
- intervisie,
- of teambuilingsactiviteiten.
Dergelijke opdrachten kunnen in overleg inhoudelijk worden bepaald en afgestemd op uw wensen. Werkvormen worden gegeven vanuit een dramatherapeutisch perspectief. Door in actie te komen doet u andere ervaringen op dan door te praten alleen. Feedback die Emodus geeft zal bijdragen aan inzicht in uw handelen en dat van anderen.

Waar
Deze activiteiten kunnen op locatie plaatsvinden, de grootte van de groep kan variabel zijn. Kleine groepen tot en met 5 personen kunnen in de praktijk van Emodus terecht.

Kosten
Bovenstaande activiteiten zijn maatwerk. Daarom worden de kosten bepaald door de duur en omvang van de opdracht. Na aanvraag voor een opdracht wordt contact met u opgenomen om hem te specificeren. Nadien wordt een offerte opgemaakt. Zo kunt u zelf grip houden op de duur, inhoud en kosten. Neem gerust contact op via het contactformulier om te informeren naar de mogelijkheden.