ervaringsgerichte persoonlijke & professionele ontwikkeling 

Intake is kosteloos
Na aanmelding neemt de therapeut contact met u op om een afspraak te maken voor een intake. Dit is een vrijblijvend en kosteloos gesprek waarin we met elkaar kennismaken. We bekijken wat uw klachten of problemen zijn, wat u met de therapiesessies wilt bereiken en of Emodus daar een bijdrage aan kan leveren. Tevens schatten we de duur en de frequentie van de behandeling in. U kunt tijdens of na de intake beslissen of dramatherapie en de therapeut bij u passen.

Tarief dramatherapie

Een individuele dramatherapiesessie duurt ongeveer een uur en kost €85,- (vrijgesteld van BTW).
Afspraken dienen minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Bij niet (tijdig) afzeggen wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Vergoeding
Omdat de therapeut is aangesloten bij de FVB (Federatie Vaktherapeutische Beroepen) zijn er een aantal zorgverzekeraars die dramatherapie gedeeltelijk vergoeden vanuit een aanvullend pakket. Een overzicht van de vergoedingen van zorgverzekeraars voor 2019 staan op zorgwijzer.nl.
Klik hier op de link: http://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/vaktherapie. Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Informeer zelf bij uw verzekering of u recht hebt op (gedeeltelijke) vergoeding.

Tarieven supervisie
Het bedrag per zitting is afhankelijk van de duur en het aantal supervisanten. Een zitting met:
- 1 supervisant duurt 1 uur en kost €85,-
- 2 supervisanten duurt 1,5 uur en kost €80,- pp.
- 3 supervisanten duurt 2 uur en kost €75 pp.
Een supervisietraject is vrijgesteld van BTW en valt onder bedrijfsopleiding.