ervaringsgerichte supervisie 

Ervaringen van supervisanten
Rianne, 31 jaar, HR-adviseur:
"Onlangs heb ik een supervisietraject gevolgd bij Sanne. Vanaf het begin was er klik met haar wat maakte dat ik op mijn gemak was. De sessies voelde veilig, vertrouwd en open in haar gezelschap, voorwaarden die nodig zijn om het traject tot een succes te brengen. Sanne heeft haar rol als supervisor professioneel en kundig ingevuld. Haar manier van (door)vragen en uitleggen gaf altijd andere inzichten en stof tot nadenken. Dit tezamen met haar doortastendheid maakt dat ze een goede supervisor is. Ik heb nog steeds veel profijt van de opgedane inzichten en handvatten die ik gekregen heb."

Tom, 32 jaar HR-adviseur:
"Afgelopen jaar heb ik een supervisietraject gevolgd bij Sanne. De bijeenkomsten waren stuk voor stuk boeiend en ik heb het leertraject als zeer waardevol ervaren. De supervisor begeleidt de bijeenkomsten kundig en maakt gevoelens en denkwijzen bespreekbaar in een interactieve en open setting. De supervisor blijft kritische vragen stellen waardoor je echt nadenkt over een bepaald leerdoel/blijvend patroon dat je belemmert in je functioneren zowel in beroepsmatige zin als mogelijk ook privé. Mijn grote winst is dat ik nu bepaalde situaties herken (op basis van mijn leerdoel) en mijn eigen handelen (h)erken en er ook echt iets mee doe. In het verleden heb ik dat vaak bewust genegeerd. Zowel op het vlak van beroepsmatig handelen als privé heb ik er tot op de dag van vandaag erg veel profijt van!"

Vrouw 34 jaar:
"Sanne, wat ben ik ontzettend blij en dankbaar voor het afgelopen jaar. Je hebt me geholpen bij het inzien van mijn eigen handelen en het vertrouwen terug te krijgen in mijn gevoel. Maar bovenal het gevoel terug te krijgen van: Het mogen zijn wie ik ben!

Karin 50 jaar:
"Naast dat ik veel aan de supervisie heb gehad, ging ik altijd met plezier naar onze afspraken. De gesprekken met Sanne kenmerkten zich door veiligheid en respect. Dit maakte dat ik me gemakkelijk kwetsbaar kon opstellen. Na een afspraak kon ik weer verder met de nieuwe inzichten die ik gekregen had. Niet altijd gemakkelijk maar heel erg leerzaam!"